Nedelja 6. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Utorak 21.01.2014.
21:05
rts.rs #Commented 45 and 46 rows # #Changed code from 45-46 A
Pregovori sa Evropskom unijom počeće otvaranjem poglavlja 23 i 24, koja se odnose na pravdu i bezbednost, rekao vicepremijer Aleksandar Vučić. Više se niko prema Srbiji ne odnosi tutorski već sa poštovanjem, Srbija je danas pouzdan partner, naveo je Vučić u intervjuu za RTS.
Utorak 21.01.2014.21:48
"Moraćemo sebe da menjamo, mnogo više da radimo i napravimo da naša kuća bude bolje mesto za život naše dece, da imamo bolju perspektivu, obezbeđenije škole i bolnice, više radnih mesta, što će biti i signal investitorima da ulažu'', rekao je Vučić. " ??? - a savete nam dele govnari koji nemaju dana radnog staža u relanom sektoru ... ceo život na budžetu, a svima oko sebe savetuju da treba više da rade ? je/em ti i seme i pleme izdajničko....
Sreda 22.01.2014.00:34
Samo ti izdaico Srbskog Roda,nepostujes svoj Narod.A nisi ti sam, tu je i daca&co.Kazete "istoriski da za Srbiju",kao i "najvazniji posle II sv.rata,a kako izgleda zaboraviste "Oluju" i "Bljesak",zaboraviste otimanje 15% Svete Srbske Zemlje,vama posle ovoga treba zabraniti povratak u Srbiju,jer kako stvari stoje ,gori ste od cope.
Sreda 22.01.2014.00:46
Vucic obecava gradjanima Srbije od danas bolji zivot,a citavo izlaganje u "Dnevniku",tako je izrekao ,kao da je negde medju decom u vrticu.Samo je pitanje,gde ce on&co biti obecane 2020-te,a ako se ovakva politika nastavi,kolika ce do tada biti Srbija,jer kako rece,tu su i nova iskusenja,sigurno misleci na Sandzak i Vojvodinu,koja vec ima zastavu,grbi himnu a takodje i predstavnistvo u Briselu.?
Utorak 21.01.2014.21:54
NEVEROVATNO PA DAL JE OVAJ VUČIĆ TOLIKO UMISLO DA SMO MI SRBI BLESAVI DA MU POVERUJEMO.PA KAKO NAS ZAPAD POŠTUJE VIDI SE SVAKOG DANA ŠTA NAM RADE.ZNAMO I ZAŠTO ZAPAD POŠTUJE TRENITNO nikolića vučića i dačića JER SU TAKVI VELEIZDAJNICI SRPSTVA KAKVE VIŠE SRPSKA MAJKA NEĆE RODITI,IZDAJNIKE RODA SVOG NIKO NIKAD NIJE POŠTOVAO.KAD BUDU NATO ZLIKOVCI ZAVRŠILI SA PONIŽAVANJEM SRBA PREKO VELEIZDAJNIKA ODBACIĆE IH. KO ISPUŠAK CIGARE.
Sreda 22.01.2014.00:38
ushiceni dodjose iz glavnog grada Evrope slugani i patuljci od ljudi. Vucic i Dacic sa svojim ulizicama. Donesose vijest o sreci i ljubavi i razumijevanju od strane njihovih gospodara! Ushiceni od lupkanja po ramenu , tapsanja u stilu ''dobar cuko, dobar cuko'' Na dobrom ste putu da rasturite o nama minimalnom trosku sami , svo svoje imanje. Dakle, gospodo ciji servilni geni rade 24/7: Vi, Vucic i Dacic sa svojim ulizicama ste nevjerovatan spoj izvrsioca-ulizica, cinovnicica, ljudi bez imalo ideje i vizije. Vi Vucic i Dacic ste obicne jadne siledzije koji svoj jadan autoritet testirate na ogoljenom narodu, siromasnom do zuBA.
Sreda 22.01.2014.00:38
Vi, Vucic i Dacic sa svojim ulizicama ste jedinstven primjer polupismenih državnika, koji ste bez imalo ustezanja poklonili dio svoje zemlje-odrekli je se(smrtna kazna za izdaju) Gospodo slugani, Vucicu i Dacicu sa svojim ulizicama, je li vi stvarno mislite da će vas shvatiti ozbiljno, vas tako jadne i ponizne, bez dostojanstva, vas koji ste se onako olako odrekli svojih nacionalnih interesa??Pa naravno da nikad necete biti prihavecni u EU, kondomi moji dragi!! Ako ste tako olako se odrekli svojih vitalnih nacionalnih interesa, vrlo je jasno kako ćete se ponasati kad bude trebalo da stitite interese prijatelja ili država u istom klubu!!!
Sreda 22.01.2014.00:39
I tako Srbija ulazi u Evropu, kao silovana, iscijepana, ojadjena prostitutka, bez dostojanstva, bez icega.I onda neko ocekuje da će vas neko prihvatiti ozbiljno. Onaj ko ne poznaje mentalitete Anglosaksonaca, Francuza, i Germana vrlo dobro zna šta Srbiju ceka. Samo neznalice njihovih mentaliteta sa odusevljenjem prica o tamo nekoj EU. I naravno da će Srbija uci u EU , ali Srbija Beogradskog pPasaluka. Takav narod nije bolje ni zasluzio!! Bombardovalo ih, tuklo, razaralo, ucjenjivalo, otimalo zemlje i oni opet trce siledzijama u zagrljaj!!!
Sreda 22.01.2014.03:49
Kako je to lepo biti gradjanin Srbije tamo u Briselu, gde velika vecina Srba nece moci ni klonje da cisti a kamoli da se sepuri kao Vucko, ali ce zato svi Srbi moci da uvecavaju belgijski budzet u Maksi Diskontu, gde su cene pomnozene sa cetiri na plate podeljene sa mnogo vise od cetiri. Kako je to lepo kad par jajara svesno unistavaju sopstvenu zemlju kako bi njima i njihovim porodicama bilo lepo. Kad nastoje da nas po svaku cenu uvuku u uniju u kojoj cemo kao dozivotno losi momci da radimo mesec dana devet sati dnevno za deset kila sopstvenog leba po nemackoj ceni koju cemo placati belgijancima. Divno. Toliko lepo da obicnom Srbinu dodje da kaze - Hićo vrati se, sve ti je oprošteno.
Sreda 22.01.2014.08:23
Jedva je bilo slušljivo... Ako nije ponovio kako nas sada Eu mnogo poštuje, pa su ga lepo primili, pa su ga poštovali. A ave to on radi zato što voli i poštuje narod u Srbiji. Ljiga jedna.
Sreda 22.01.2014.11:53
''bez obzira na to koja je stranka u vlasti, a koja u opoziciji'' ,vidi malog pa da sve bude isto, jeli cetnice ljubi te voja,pa si malo pobrkao kontinente ili si republikanac ili demokrata ,a brines se za izbore nemoj ,pa ti si nezamenjiv '

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)